Mys

Vem älskar inte mysiga fredagskvällar? Här kommer några tips för att göra din kväll alldeles perfekt:

  • Om DU är SINGEL:
  1. Antingen kan du bjuda över dem närmaste tjejkompisarna och ha en riktig sleepover för en gångs skull, för vem hinner med sånt i vår stressiga vardag? Laga middag tillsammans, hyr några filmer och skvallra om allt som hänt i veckan. Vem blev ihop med vem? Vilka gjorde slut? Och vilka har ni en crush på just nu? Köp massa godis, gör smoothies (recept på min favorit kommer snart) och bara ta det lugnt. Det kommer att bli en kväll to remember, det lovar jag.
  2. Om du vill ha lite egentid så har jag den perfekta kvällen planerad för just dig. Börja med att äta en lätt middag med lite musik i bakgrunden så att du redan nu börjar slappna av efter din stressiga dag. När du har ätit klart städar du bort allt snabbt så att du inte har någon disk som måste göras. Fixa allt som behövs göra så att du inte har några to-do's i bakhuvudet. Om du har ett badkar måste du bara ta ett lååååågnt bad. Använd body scrub, tänd ljus i det nersläckta badkaret och läs din favorit bok, eller bara lyssna på lugn musik. Försök att drömma dig bort så att all veckans stress bara rinner av dig. Efter badet sätter du på dig en stor, mjuk morgonrock och sätter på en sån där bra, romantisk film som bara du vill kolla på. Din kväll kommer garanterat att bli lyckad.
  • Om DU har en Pojk-/Flickvän
  1. Ni borde självklart stanna hemma och ha en romantisk middag för två. Laga middag tillsammans - gör allt tillsammans för att få den där speciella närheten med din partner (You never know how lucky you might get). Tänd många levande ljus runtomkring er för att höja mysfaktorn ännu ett steg. Vad man ska göra efter middagen finns det flera alternativ att välja mellan. När man är två är det inte lika viktigt att städa undan middagen för då har man bara varandra att tänka på. Det är viktigt att du ger din partner din fulla uppmärksamhet så att hon/han vet att dem är uppskattade och älskade. Men i alla fall, efter middagen... Ni kan antingen ta ett bad tillsammans (mycket romantiskt med kräver kanske att man har varit tillsammans en längre tid). När ni badar, ha mycket skum så allt blir lite roligare. För er som inte har varit tillsammans så länge, ni kan kolla på en film. INGEN action film för det kommer att förstöra hela stämmningen.

Hoppas er kväll blir fantastisk med mina tips <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0