TIPS

Ni vet hur påskveckan precis har varit? Man har fått några påskägg flyllda med godis och kan bara inte låta bli att ta en bit. Samtidigt vill ju vi vara snygga till sommaren! HEJ bikini, HEJDÅ dunjacka. Det är ju synd att påsklovet är så nära sommaren och värmen, men vi kan ju inte ändra på det så såhär ska alla vi sommar galna tjejer göra: Tvinga dig igenom ett jobbigt träningspass. Träna med kompisar och gå på grupp gymnastiker på friskis och svettis. både roligt och jobbigt! Efter träningspasset är kroppen fortfarande uppe i varv och bränner då fortfarande fettet. Därför kan vi äta hur mycket godis som helst efter passet. Och vi sätter inte på oss ett enda litet gram av fett. Bra va? och ännu bättre... kroppen kommer först ner i lugn efter en halvtimme. Tänk vad mycket tid vi har på oss att bara trycka i oss godis!
Men och andra sidan skadar ju inte en liten godisbit lite då och då för vem vill egentligen tänka på allt såntdärt hela tiden? Inte jag i alla fall.

Om ni har frågor eller vill berätta era egna tips, en rolig historia eller något helt annat om hur man gör vardagen enklare, skicka ett mail till: [email protected]

Ha en bra fredagskväll alla läsare <3

Kommentarer
Postat av: anonym

vilken bra blogg. bra att ni sa ert mail. nu kan jag sjicka massor an saker

2009-04-18 @ 18:23:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0